Новият парламент няма право на грешки, защото хората няма да

...
Новият парламент няма право на грешки, защото хората няма да
Коментари Харесай

Радев към новото мнозинство: Нямате право на грешки

" Новият парламент няма право на неточности, тъй като хората няма да простят. Всеки от тези партии, който пренебрегне това - ще бъде самоубийство. Очакванията на обществото са, че би трябвало да се види отчетливо политическо болшинство, което да предприеме незабавни промени в правосъдната система, да вземе отлагани с години решения ". Това бяха първите думи на президента Румен Радев, който печели втори мандат на " Дондуков " 2. " Очакванията са отчетливо политическо болшинство, незабавни промени в правосъдната система, да бъдат взети отлагани с години решения. Борбата с пандемията – е един от целите ", добави Радев.

" Това е победа на взаимното ни доверие, на солидарното ни възприятие, че дружно можем да съумяваме ", сподели Радев пред публицисти в изказване в НДК, зад който бе застанала внушителна група от представители на Инициативния му комитет и предизборния щаб.

" Очакванията, че жителите ще се изморят от избори и ще предпочетат да се върнат към познатото остаряло, не се потвърдиха. Връщането на статуквото не се състоя ", уточни още президентът. Според него " България устоя този изпит на народна власт. Не се поддаде на опитите да се посее етническо разделяне. Разумът и родолюбието надвиха над апатията и лъжата ".

По думите му " връщането на статуквото на бял кон не се състоя, макар големите пари, клеветите и пропагандата, които ни заливаха всекидневно с подправени вести и режисирани кавги ".

Очаквайте детайлности!
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР