Новият наставник на Кристъл Палас – Рой Ходжсън, направи интересно

...
Новият наставник на Кристъл Палас – Рой Ходжсън, направи интересно
Коментари Харесай

Ходжсън: Сър Алекс би ми казал, че съм глупак

Новият ментор на Кристъл Палас – Рой Ходжсън, направи забавно изявление при първата си конференция след завръщането си при „ орлите ”. Специалистът се съгласи да поеме лондонския клуб на пожар и ще работи на „ Селхърст парк ” до края на сезона.

Въпреки 75-годишната си възраст, Ходжсън се съгласи да помогне на някогашния си клуб в битката за оцеляване след уволнението на Патрик Виера. Палас се намира на единствено 4 точки от зоната на изпадащите във Висшата лига.

На въпрос дали към този момент е получи поздравления от някогашни свои сътрудници, които към този момент се отдръпнаха, Ходжсън отговори: „ Мисля си, че в случай че Алекс (бел.ред. – сър Алекс Фъргсюън) ми написа, ще ми каже: „ Какво правиш, простак? ”

„ Получих доста прелестни известия. Голяма част от чужбина. Но това е хубавият интервал. Тренировките бяха доста приятни. Чудесно бе да бъда още веднъж с играчите на терена. Приятен интервал.

„ Все още не е стресиращо, тъй като не сме изгубили мач. Страхувам се обаче, че стресът стартира в събота. Следващия път, когато ме видите тук, може би ще видите някой, който не е толкоз спокоен, в сравнение с наподобявам сега ”, сподели още най-възрастният управител във Висшата лига.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР