Новият хитов сериал на БНТ, комедийната драма „Аз и моите

...
Новият хитов сериал на БНТ, комедийната драма „Аз и моите
Коментари Харесай

Ще разбере ли Кристина за паралелната връзка на съпруга си - тази седмица в `Аз и моите жени`

Новият хитов сериал на Българска национална телевизия, комедийната драма „ Аз и моите дами “ бързо събра фенове. Тази седмица заплетената история на хирурга Филип, влюбен в две дами по едно и също време, продължава в сряда и четвъртък (9 и 10 февруари) от 21:00 ч. по Българска национална телевизия 1.

Страстта, романтиката и назряващата драма не престават в трети и четвърти епизод на сериала „ Аз и моите дами “. Сватбата на Филип (Димитър Живков) и Кристина (Мария Сотирова) наближава. Трескавата подготовка по последните мерки продължава с избор на предложения, меню, сватбени халки. Докато за Кристина и бъдещата свекърва Нора (Росица Александрова), тази страст носи щастливо неспокойствие, наближаването на сватбата за Филип става все по-кошмарно.



Ситуацията стартира да се заплита от ден на ден, а любовният триъгълник сред София и Бургас - напълно ясно да се заформя. Филип по едно и също време ревнува и обича и двете, само че прави обезверени опити да се откъсне от Мая (Христина Джурова).

Докога ще продължи паралелният живот и ще успее ли да избяга от провокациите на ориста? Предстои ли конфузна среща сред тримата? До къде ще се разгърне връзката сред Филип и Мая? Предстои на феновете да схванат до къде ще стигне буйният романс, фалшифициран с нова доза подигравателен комизъм от цветния облик на доктор Крумов (Башар Рахал).



Припомняме, че сериалът на Българска национална телевизия „ Аз и моите дами “ стартира на 2 февруари, актьорите Димитър Живков, Мария Сотирова и Христина Джурова заживяха в света на Филип, Кристина и Мая. Тримата ненадейно попаднаха в любовен триъгълник, с цел да преведат феновете през заплетените човешки взаимоотношения.



Башар Рахал влезе в ролята на кардиолога доктор Крумов – най-хубав другар на Филип и пъстър облик в сериала. В „ Аз и моите дами “ феновете виждат и актьорите Росица Александрова, Димитър Баненкин, Явор Ралинов, Красимир Митов, Райна Караянева, Емануела Шкодрева, Чавдар Монов, Красимир Добрев и други.



Българска национална телевизия е най-големият продуцент на телевизионно кино в България, а сериалът „ Аз и моите дами “ е част филмопроизводството на публичната телевизия.



Гледайте „ Аз и моите дами “ всяка сряда и четвъртък от 21:00 ч. по Българска национална телевизия 1
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР