Новият филм на Ники Илиев Завръщане вече си има и

...
Новият филм на Ники Илиев Завръщане вече си има и
Коментари Харесай

Завръщане, Ники Илиев първи трейлър на филма

Новият филм на Ники Илиев " Завръщане " към този момент си има и първи филмов откъс.

Освен Ники, в " Завръщане " още вземат участие Башар Рахал, Александър Кадиев, Орлин Парлов, Бойко Кръстанов, Диляна Попова, Евелин Костова, Райна Караянева, Искра Донова и други. Специално присъединяване във кино лентата има и Стефан Данаилов.

Действието на кино лентата се развива в Пловдив и споделя историята на група другари. Разделили са се, когато са били деца, само че се събират още веднъж 25 години по-късно, с цел да оказват помощ на един от техните приятелки (Ники Илиев) да резервира къщата си, която негов братовчед (Башар Рахал) е на път да вземе.

Освен че е монумент на културата, къщата е доста скъпа за всички, тъй като имат мощна прочувствена обвързаност към нея, защото са израснали там и къщата е обвързвана с детските им мемоари.

Условията, в случай че желаят да запазят къщата, е да вземат участие и да завоюват маратон, а за задачата би трябвало да станат тим още веднъж. Докато се приготвят за маратона, в живота им се случват непредвидени обрати.

Ники Илиев се влюбва в братовчедка си (Евелин Костова), Александър Кадиев схваща, че има наследник на 18 години, а Орлин Павлов още веднъж се среща с ученическата си обич в лицето на Диляна Попова.

Как ще развият заплетените им истории и ще съумеят ли да завоюват маратона, следва да разберем на 18 октомври. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР