Новият бразилски нападател на Реал Мадрид Родриго Гоес разкри за

...
Новият бразилски нападател на Реал Мадрид Родриго Гоес разкри за
Коментари Харесай

Рамос не познал един от новите в Реал, за когото платиха 45 млн.

Новият бразилски нападател на Реал Мадрид Родриго Гоес разкри за забавен миг от визитата си в клуба преди няколко месеца, когато капитанът Серхио Рамос си е нямал никаква концепция кой е той.

18-годишният футболист беше платен още през предишното лято от Сантос, само че остана за още 12 месеца в родния си клуб като преотстъпен. От новата акция той към този момент ще е част от селекцията на “лос меренгес”.
През декември Родриго посети стадиона и базата на Реал, с цел да се запознае с бъдещите си съотборници. “Бях там и разгледах всичко - спомня си южноамериканецът в изявление за Canal de Sola of Esporte Interativo. - Когато влязох в съблекалнята, играчите тъкмо излизаха, само че забелязах, че към този момент ме познават, което за мен си беше изненада. Засякох се в асансьора с Лука Модрич и Карим Бензема и те ме знаеха. На видеоигрите съм с тях и внезапно виждам, че те ме познават. После посетих подготвителния център и там се заговорих с Рамос, само че той не разбра нищо и попита какво въобще върша там.” За него испанците заплатиха 45 млн. евро. За Сантос той има 9 гола и 3 асистенции в 45 мача.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР