Новите зелени технологии и най-добрите научни разработки в областта на

...
Новите зелени технологии и най-добрите научни разработки в областта на
Коментари Харесай

Енергията на бъдещето ще бъде представена на „Expo 2017” в Астана

Новите " зелени " технологии и най-хубавите научни разработки в региона на енергетиката ще бъдат показани на церемонията по закриването на Международната профилирана галерия „ Експо 2017” в Астана. Събитието ще се състои довечера, а гостите на шоуто дават обещание да покажат бъдещето, в което най-хубавите модерни достижения в региона на чистата сила стават позната действителност.
Очаква се на тържеството да участват повече от 2200 души от десетки страни. Организаторите възнамеряват шоуто да бъде освен красиво, само че и информативно, като ще бъде показано по какъв начин новаторската енергетика ще се отрази на бъдещето на хората.
Почетните посетители на церемонията по закриването на „ Експо 2017 " ще бъдат държавните и държавни ръководители на към 30 страни. Повече от 9000 полицейски чиновници са ангажирани да обезпечат отбраната на публичния ред, съобщи БГНЕС.
Международната профилирана галерия се организира за три месеца - от 10 юни до 10 септември. На нея участваха 115 страни и 22 интернационалните организации. За тези три месеца повече от 3,5 милиона души посетиха събитието, макар че в началото уредниците чакаха към 2 милиона гости.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР