Новите правила на работа принудиха ресторантьорите да вземат спешни мерки,

...
Новите правила на работа принудиха ресторантьорите да вземат спешни мерки,
Коментари Харесай

Ново меню: Питие с одеало в кръчмите

Новите правила на работа принудиха ресторантьорите да вземат незабавни ограничения, с цел да обезпечат оптималната претовареност на заведенията.

Прибягва се до един остарял трик, който в естествените времена беше просто екстра. Сега е начмин на оцеляване

Пловдивска верига разгласи, че подсигурява приятна атмосфера в градината си до края на вечерта, като раздава топли одеяла на клиентите си, научи " Марица ". 

Идеята е тези, които се заседят по масите до края на позволеното работно време в хладните вечери, да могат да се наметнат с ведомствените покривала.

Част от заведенията държат от дълго време одеялата -  откогато влезе в действие възбраната за пушене на закрито и се употребяват в междинните сезони. Други пък занапред ще би трябвало влагат в наметки.

Популярен ресторант с голяма градина в Пловдив пък към този момент е конфигурирал мобилни отоплителни уреди навън, тъй като вечерите към момента са хладни. Инвестицията не е занапред, само че ще избави ситуацията, разясняват от заведението.

Изненадващо, в последната заповед на министъра на опазването на здравето няма условие за разстояние сред масите и личният състав ще преценява на око дали няма скупчване на хора. 

Нали се сещате обаче на личния състав и шефовете на заведенията какъв брой им пука дали има дистанции. Вижте да вземем за пример заведенията по столичната увеселителна улица " Витоша ", където младежите безусловно си вървят по главите. 

Иначе одеалата са прочут атрибут на доста и от софийските питейни заведения, в този момент стават още по-актуални.

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР