Нови снимки на Лилибет Даяна публикуваха Меган и Хари по

...
Нови снимки на Лилибет Даяна публикуваха Меган и Хари по
Коментари Харесай

Ето я! Меган и Хари показаха малката Лилибет официално

Нови фотоси на Лилибет Даяна разгласиха Меган и Хари по случай първия рожден ден на дъщеричката си. И тя е в действителност прелестна! Фотографиите са направени в Уиндзор, където фамилията посрещна празника. 

Облечена в синя рокличка и с дребна панделка на главата, Лилибет изумително доста наподобява на татко си в лице. Взела е цвета на неговата коса, а очите й към този момент са сини. 

За рождения ден на дребната Меган и Хари са поканили единствено най-близките на фамилията. На споделените фотоси обаче не виждаме Кейт Мидълтън, нито брата на Хари. Тортата за рождения ден е направена от същата сладкарка, която е правила сватбената торта на двойката. 

Малката Лилибет за пръв път беше показана на прабаба си кралица Елизабет Втора. Досега тя не беше виждала правнучката си онлайн. Тържествата по случай рождения й ден и платинения й празник станаха мотив фамилията да се върне назад във Англия, което не се беше случвало от години.

 

В формалния си Инстаграм профил съсексите споделиха и колаж на тримата - мама, баща и бебе. От фотографията може да се види на кого наподобява дребната, написа Ladyzone.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР