Нови разкрития за Георги Семерджиев, който надрусан прегази с джипа

...
Нови разкрития за Георги Семерджиев, който надрусан прегази с джипа
Коментари Харесай

Обрат. Нови разкрития за Семерджиев и полицайката Симона

Нови разкрития за Георги Семерджиев, който надрусан прегази с джипа си две девойки пред столичния х. „ Хемус ” направи зам.-шефът на следствието Ясен Тодоров. Той  съобщи в изявление за Novanews, че отстранената служителка на Министерство на вътрешните работи Симона Радева, за които в медийни изявления се твърдеше, че е пътувала в колата на гибелта, не е била в нея.

" Категорично полицейският чиновник Симона Радева не е била в автомобила все още на ПТП-то ", сподели следователят. " Тя интензивно е взела участие и му е пособия на обвинявания за злополуката Георги Семерджиев да се укрие и евентуално да прикрие следи от закононарушението ", добави той и посочи, че няма очевидци, които да кажат какъв брой души са излезли от авариралата кола.

Тепърва следва да бъдат събрани видеозаписи от камерите в София, с цел да се види къде се е движил Семерджиев. Тезата на Семерджиев, че е бил похитен, не се удостоверява, сподели Тодоров. От показанията обаче излезли други " забавни неща " за " активност, клоняща към документни, финансови и данъчни закононарушения ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР