Нови ракети по Тел Авив и Ерусалим изстреля рано тази

...
Нови ракети по Тел Авив и Ерусалим изстреля рано тази
Коментари Харесай

Конфликтът расте! Хамас с нови ракети по Израел

Нови ракети по Тел Авив и Ерусалим изстреля рано тази заран радикалната палестинска формация „ Хамас ”. До момента няма информации за жертви и потърпевши.

Сирените за въздушна паника прозвучаха чак в град Нахалал, на 100 километра от Газа и накараха хиляди израелци да търсят сигурност в убежищата.

Най-малко 67 души са починали в Газа, откакто в понеделник спорът ескалира. Според информацията от палестинските управляващи 17 от убитите са деца, а 6 - дами. Седем души за починали в Израел.

Международната общественост прикани за деескалация, а Вашингтон изпраща заместител помощник-държавния секретар Хейди Амр, за диалози с двете страни, заяви Нова тв.

„ Граждани на Израел, това, което се случва в израелските градове през последните дни не може да се толерира. Видяхме араби, които палят синагоги, коли. Нападат служители на реда, нараняват мирни и почтени жители. Това е нещо, което не можем да приемем. Това е безредица. Нищо не може да го оправдае ”, сподели Бенямин Нетаняху,  министър-председател на Израел.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР