Нови проблеми притесниха треньора на националния отбор по баскетбол Росен

...
Нови проблеми притесниха треньора на националния отбор по баскетбол Росен
Коментари Харесай

Първо в Sportal.bg: Росен Барчовски говори за контузията и смяната в националния отбор

Нови проблеми тормозиха треньора на националния тим по баскетбол Росен Барчовски . Преди час в отбора се наложи да бъде направена насилствена промяна, откакто стана ясно, че гардът Венцислав Петков е с травма. Той ще пропусне решаващата европейска подготовка в Рига в края на февруари. На негово място националната фланелка ще облече центърът на Берое Станислав Ваклинов . Sportal.bg се свърза със старши-треньора на представителния ни отбор Росен Барчовски , с цел да разсяни обстановката.

„ Венци Петков е получил някакъв удар по време на мача с Балкан и смятаха, че е нещо леко. Разбрахме се да бъде на лагера и да го лекуваме ден-два. Преди един час ми се обади докторът на тима, с цел да ми кажа, че на магнитният резонанс има някакви раздрани мускулни нишки. Не е нещо рисково, само че ще изисква много време до момента в който се оправи. И тъй като сме единствено 11 човек в Самоков и имаме проблеми с високите, повикахме Станислав Ваклинов. Отпада ни значим играч, само че ще се оправим с гардовата линия. На тази позиция са Дий Бост, Деян Карамфилов, Васко Бачев, Павлин Иванов.”, съобщи Барчовски пред Sportal.bg.

Националите се събират през днешния ден в Самоков, като на следващия ден ще създадат и първата си подготовка. На 13 и 14 февруари (събота и неделя) са планувани два другарски мача против Рилски състезател и Академик Пловдив.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР