Нови предсрочни избори прогнозират експерти. Коментар на връчването на мандата

...
Нови предсрочни избори прогнозират експерти. Коментар на връчването на мандата
Коментари Харесай

Антоний Гълъбов: Асен Василев беше премиер досега, а Кирил Петков беше едно рекламно лице

Нови предварителни избори предвиждат специалисти. Коментар на връчването на мандата от президента на “Продължаваме Промяната” направиха PR специалистът Арман Бабикян, журналистът от БНР Силвия Великова и политологът доцент Антоний Гълъбов в изключителното студио на NOVA.

“Смяната на Кирил Петков с Асен Василев значи, че Политическа партия не желае да върви на избори”, счита PR специалистът Арман Бабикян.

“Това беше една промяна, с цел да може да продължи диалога с БСП”, сподели журналистът Силвия Великова. “Прави усещане, че Политическа партия са се съобразили с Демократична България, които лансираха кабинет с избран период, за избрана работа”, добави тя.

Коментаторите се сплотиха към хипотезата, че България върви към нови предварителни избори.

“При добра развръзка - избори през пролетта. Ако не се споразумеят- избори веднага”, счита Бабикян.

“Асен Василев беше министър председател до момента, а Кирил Петков беше едно рекламно лице. Очакванията, че появяването на Асен Василев ще промени нещо в това ръководство, са безпочвени. От Има Такъв Народ са прави, че това е рокада, а не промяна. Вървим към избори. Този проектокабинет няма да получи поддръжка. Големият въпрос е по какъв начин ще стигнем до избори”, сподели доцент Антоний Гълъбов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР