Нови подробности разясняват агресията над деца в София. Малолетните момичета

...
Нови подробности разясняват агресията над деца в София. Малолетните момичета
Коментари Харесай

Собственик на заведение и негова служителка нападнали момичетата в София ВИДЕО

Нови детайлности коментират експанзията над деца в София. Малолетните девойки играели на катерушка пред квартално заведение. Те записвали и клипчета за известната платформа ТикТок. Пуснали монета  в оборудването и си играели край него.

Действията им се виждат на запис, с който GlasNews разполага. Припомняме, че вечерта на 20 януари  девойките бяха удряни с издължен предмет. Случаят е от затворен комплекс в квартал “Света Троица ”. Нападателката бе жена, която бе подкрепена от мъж, който пречел на девойките да избягат.

Децата били нападнати ненайдено от дамата. Тя работи в близкото заведение, а нейният съизвършител е точно притежателят както обекта, по този начин и на въпросните катерушки. Които обаче са предопределени за публично прилагане, научи GlasNews.

По главите и телата на децата се посипали удари, а по-тежки послествия били предотвратени от намесата на близките. На един от записите се вижда и по какъв начин напададелката с " тоягата " удря едно от девойките, макар че край нея има няколко индивида. Родителите на девойките подали сигнал до Министерство на вътрешните работи.

Дни след случая служителите на реда от 5-та престъпна група са открити всички очевидци на побоя над децата. Призовани са и биячите им.

Фрапиращата експанзия е снимана от камери за наблюдаване:





 GlasNewsпродължава да следи случая.

 

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР