Шофьор на автобус от градския транспорт в Пловдив изхвърли пътници

...
Шофьор на автобус от градския транспорт в Пловдив изхвърли пътници
Коментари Харесай

Шофьор на рейс обижда пътници, свали ги по средата на булевард в Пловдив СНИМКИ

Шофьор на рейс от градския превоз в Пловдив изхвърли пасажери по средата на кръстовище. За това алармира жена в обществената мрежа. Тя изясни, че до случката се стигнало, откакто забелязали, че са им продадени остарели билети. Както всички знаем, билетът, който ни се дава, е и застраховката на пасажерите. Жената добавя, че всички пътуващи потърсили правата си от водача по линия 21. В отговор хората били обиждани, а най-после свалени.

Припомняме, че преди няколко седмици друго сходна преживелица се разигра още веднъж с лидер по същата линия. Тогава на инспекция в транспортното средство се качи инспектор, който дружно с пасажери са били свалени. Тогава от градската администрация увериха, че ще бъдат наложени наказания на компанията транспортьор, както и на лидера. Дали последното неразбирателство е било дело на различен чиновник, към момента не е ясно.

Ето какво написа Албена Ташкова, една от пострадалите: 

„ Днес (б.а. вчера)14.05 в 17.15 часа познатия на всички ни „ дребният водач “ с рейс номер 21 ни смъкна посредата на пътя на кръстовището бул. „ Източен “ и „ Мария Луиза “, пътувайки за „ Тракия “, тъй като си потърсихме правото, за което, продавайки ни мръсните и употребявани към този момент билети всички ние пасажерите констатирахме, че билетите ни освен са втора и трета приложимост, само че и от разнообразни кочани. На всичкото от горната страна ни наричаше катъри, Бай Ганьовци и още доста други. Не пожела да ни върни парите, нито да продължи курса си до кв. „ Тракия “, даже се нахвърли да удари пасажер, който не искаше като всички ни да слезе от рейса. Естествено не се показа, само че компанията доста добре знае за скандалния водач, който ежедневно е с такова надменно държание към пасажерите. Молим за подпомагане от компанията на рейс номер 21, от кмета ни Костадин Димитров и от кмета на ЖК ТРАКИЯ господин Гатев с голяма МОЛБА от всички тракийци и пътуващи с този рейс и с този водач, разберете ни - НЕ съдебна експертиза ИЗДЪРЖА ПОВЕЧЕ ПЪТУВАНЕТО С НЕГО! “

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР