Нови фишове за неправилно паркирани автомобили се издават в София.

...
Нови фишове за неправилно паркирани автомобили се издават в София.
Коментари Харесай

Акция на ЦГМ за неправилно паркиране в София

Нови фишове за погрешно паркирани коли се издават в София. Те са в електронен и книжен образец и се сформират даже без наличието на водача. Акция на през днешния ден залови десетки извършители, заяви. 
Фишът се слага на предното стъкло, а информацията за него се изпраща електронно към. „ По Закона за придвижване по пътищата неприсъствените фишове се издават на притежателя на автомобила ”, споделя Никола Рогачев от Центъра за градска подвижност, представен от изданието. 
„ До момента Общинската полиция и Столичният инспекторат можеха да сформират и съставяха такива фишове, само че в наличието на лидер, което е безусловно неефективно, тъй като постоянно не може да се открие лидерът или пък водачите оспорват явно нарушаване ”, разяснява за NOVA Кристиян Кръстев, който е заместник-кмет по превоза в София. 
Със или без пуснати спешни светлини, всеки спрял на неразрешено място предстои на санкция. Засега инспекции ще се вършат единствено по булевардите и улиците, по които минава градски превоз и където е възпрепятствано прекосяването на пешеходци и велосипедисти. 
Проверки вършат 10 души от Центъра за градска подвижност, посочи Dariknews.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР