Нови екшъни в парламента се чакат днес. Депутатите ще обсъдят

...
Нови екшъни в парламента се чакат днес. Депутатите ще обсъдят
Коментари Харесай

Екшън в парламента. Джемкорп и изтребители вместо бюлетината

Нови екшъни в Народното събрание се чакат през днешния ден. Депутатите ще обсъдят основаването на спецкомисия " Джемкорп ", както и контракта за самолетите Ф-16, само че не и измененията в Изборния кодекс. Това планува плана за седмичната стратегия на Народното събрание.

В същото време предлагането на ГЕРБ да се дава 1 лев отстъпка за литър гориво ще се преглежда от Енергийната комисия. В момента помощта, която страната дава е 25 ст. и ще продължи до края на декември.
-->
От ГЕРБ упорстват за съществено нарастване, като оферират да се обложат свръхпечалбите на производителите. Това е записано и в плана на решение, импортирано от " Продължаваме промяната ", което също ще бъде разисквано. Те упорстват и да се наблюдава дали горивата, създадени с съветска суровина, се продават у нас или се изнасят.

Парламентът да разиска проекторешение за основаване на Временна комисия за определяне на всички обстоятелства и условия, свързани с подписването и прекратяването на меморандума за 1 милиарда $ с Gemcorp Holdings Limited и IP3 Corporation от държавното управление с министър-председател Кирил Петков.

Вносители на предлагането са Десислава Атанасова (ГЕРБ-СДС) и група народни представители. Предвижда се краткотрайната комисия да бъде основана на паритетен принцип от 14 народни представители - по двама от всяка парламентарна група, и срокът ѝ на работа да бъде един месец.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР