Нови детайли около зверското убийство на Крис разкриха днес адвокатът

...
Нови детайли около зверското убийство на Крис разкриха днес адвокатът
Коментари Харесай

Убийството на Крис! Нови детайли, които смразяват кръвта

Нови елементи към зверското ликвидиране на Крис разкриха през днешния ден юристът и майката на обвинения Веско Вълчинов. Останките на младия мъж бяха открити в шахта в центъра на София.

" Моят подзащитник не е желал да убие Крис. Той единствено го е удрял с желязна тръба, само че не е желал да го убие ", сподели неговият юрист Албена Асенова пред Българска национална телевизия.
-->
Майката на обвинения говорила с него последно в събота, като той ѝ споделил, че се разкайва. Спорът преди убийството е зародил поради пари, съгласно дамата - към 70 000 лв.. Жертвата и Вълчинов е трябвало да пътуват до Англия. Влагали парите си в криптовалута.

" Искаше преди този момент пари за криптовалута или по тъкмо искаше да купи апартамент. Вкарал ги е криптовалута, а по-късно ми изиска 18 хиляди лв.. Има запис, в който го изнудват и му желаят тези пари, а в противоположен случаи са щели да го пребият. Кой го е изнудвал не зная, къде отидоха парите също не зная. Аз ги изтеглих от банки ", изясни майката.

Майка му твърди, че той е седял в другата стая, до момента в който неговият другар разчленил тялото.

„ Разговарях със сина си, той се разкайва. Каза, че не е очаквал това да стане ”, това сподели още майката на Веско Вълчинов.

„ Станал е скандал. Не е очаквал, че ще се стигне до такава степен. Каза ми: „ Ударих го! Но отсам натам нищо повече не съм направил ”.

Извикал е своя другар, който е решил това нещо да направи, продължи дамата в изявление за Нова тв.

Тя добави, че след абсурда Вълчинов предложил да извикат кола за спешна помощ и полиция, само че задържания като помощник декларирал: „ Не, ние ще се оправим ”.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР