Новата водеща на Вечерното шоу на БНТ“ – Андреа Банда

...
Новата водеща на Вечерното шоу на БНТ“ – Андреа Банда
Коментари Харесай

Колегите на Андреа Банда й лепнаха срамен прякор. Дните й във „Вечерното шоу на БНТ“ са преброени

Новата водеща на „ Вечерното шоу на Българска национална телевизия “ – Андреа Банда Банда, провокира вълна от отвращение още с първата си поява в ефир на 8 февруари, само че тези, които не я харесват, могат да бъдат спокойни. Те няма да я гледат още дълго по публичната телевизия. През юни закачливата брюнетка с детско държание си потегля и предаването ще търси следващото си лице с вяра този път химията му със феновете да се получи.
Андреа Банда Банда е сключила контракт единствено за 20 излъчвания в Българска национална телевизия. Тя към този момент е снимала няколко от тях, които наложително би трябвало да видят бял свят, тъй като по този начин или другояче са платени и подготвени за лъчение. Новата водеща ще снима оставащите епизоди на порции от по няколко дневно, само че след 20-то издание се чака да си вземе сбогом с екипа. Тъй като вечерното шоу се излъчва един път седмично, т.е. 4 пъти месечно, сниманата продукция би трябвало да изтече в ефир през юни. След това се чака шоуто да излезе в лятна почивка, а от есента да бъде поето от различен хазаин, предава Лупа.
Говори се, че детската брюнетка, която на своите 33 години се държи пред камерите като гневна тийнейджърка и се пробва да убеди всички, че това е занимателно, таи очаквания да остане много по-дълго в народен ефир. Тя има открити мераци да е звезда и търси известност посредством малкия екран, само че на „ Сан Стефано “ 29 разясняват, че е най-добре от в този момент да се приготви душевен, че 20-ият й ефир ще бъде финален. Междувременно сътрудниците й към този момент са й измислили нов прякор. Заради непрекъснатите й прочувствени прояви от екипа почнали под сурдинка да я назовават Плачещата Панда Панда.
След като първите две излъчвания с нейно присъединяване бяха безусловно разрушени от сериозните фенове, Андреа се опита да обърне нещата на смешка и упрекна недоволните от работата й, че не схващат нейния комизъм и жанр, тъй като са по-възрастни от нея. Тя била от новото потомство и това карало по-старите да я отхвърлят. После обаче с половин уста призна, че не е била напълно безупречна в работата си. Причина за това била нейната нерешителност.
Първият снимачен ден за Банда Банда бил призрачен сън. „ Новите епизоди идват с малко повече опит и убеденост “, твърди тя. И въпреки всичко продължава да е уверена, че все пак е забавна и занимателна като лице на вечерното предаване.
„ Правя занимателни видеа в интернет от дребна, била съм ко-водещ в телевизия 5 години (в „ На кафе “ – б.а.), приказвам за съществени тематики по занимателен метод и съм от новото потомство в малкия екран. Мисля, че съм логически избор “.
С тези думи Банда Банда оправда своето назначение във вечерното шоу на мястото на Георги Любенов, за чието овакантяване феновете надълбоко съжаляват.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР