Новата учебна година в Частно средно училище Юрий Гагарин“ бе

...
Новата учебна година в Частно средно училище Юрий Гагарин“ бе
Коментари Харесай

„Златното момиче“ на България – Ренета Камберова поздрави учениците на ЧСУ „Юрий Гагарин“ за първия учебен ден!

Новата образователна година в Частно приблизително учебно заведение „ Юрий Гагарин “ бе тържествено открита в киноконцертната зала на комплекс „ Камчия “ с приветствени адрeси от Министъра на образованието и науката – Красимир Вълчев,  ръководителя на Синдиката на българските учители  – Янка Такева, съвета на шефовете на комплекс „ Камчия “, а изненада за всички бяха приветствени видеа от международната и европейска шампионка по бокс – Станимира Петрова, „ Златното момиче “ на България – Ренета Камберова  и известната съветска телевизионна водеща – Арина Шарапова.





На церемонията участваха доста публични посетители, измежду които Генералният консул на  Руската Федерация във Варна – Владимир Климанов, представителят на Министерството на науката и висшето образование  на Руската Федерация – Роберт Шестаков и основният проектант на град Варна – Виктор Бузев. Специални посетители на откриването бяха и децата от Общностния център за деца и фамилии към Община Варна, които бяха в „ Камчия “ по покана на изпълнителния шеф на комплекса – Николай Недялков. Г-н Недялков подари на децата учебни комплекти, а на  ръководителя на центъра –  Даниела Биячева, връчи почетен знак за приноса й в развиването на Общностния център и грижата й за децата.





Частно приблизително учебно заведение „ Юрий Гагарин “ и комплекс „ Камчия “ се причислиха към благотворителната самодейност „ Дарение в помощ на дребната Алекс, вместо цветя за първия образователен ден. “ Родители, учители и възпитаници се включиха в идеята като все пак в символ на почитание подариха на своите скъпи учители цветя.





След края на церемонията всички сегашни и бъдещи ученици на Училището на бъдещето – „ Юрий Гагарин “ се насочиха към мястото където ще творят, ще учат, ще основават нови другарства и ще станат част от едно огромно семейство, което работи за сполучливото бъдеще на децата!

ЧЕСТИТ ПЪРВИ УЧЕБЕН ДЕН! НА ДОБЪР ЧАС!

*публикация

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> -->


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР