Новата Тойота Аурис, която дебютира на автосалона в Женева днес,

...
Новата Тойота Аурис, която дебютира на автосалона в Женева днес,
Коментари Харесай

Новата "Тойота Аурис" се сбогува с дизела, но ще се предлага в две хибридни версии

Новата " Тойота Аурис ", която дебютира на автосалона в Женева през днешния ден, ще е първият модел на марката, който ще се предлага с две мощности на хибридната система. Клиентите ще могат да поръчат автомобила с 1.8-литров бензинов мотор и електрически мотор с обща мощ 122 конски сили, както и с двулитров елемент и мотор на ток със 180 коня.

Другата оригиналност е, че " Аурис " към този момент няма да се предлага с дизелов мотор. Освен това, в случай че остарелият модел можеше да се екипира с пет мотора и хибридна версия, новият, с изключение на като хибрид, ще се продава и с 1.2-литров турбо бензин.
 Новата
От " Тойота " показват, че измененията не са самоцелни, а са пожелани от клиентите. Новият " Аурис " е построен върху новата платформа на марката Toyota New Global Architecture (TNGA), която обезпечава по-комфортна возия, по-голяма сигурност и по-вълнуващо пътно държание.

От " Тойота " споделят също, че по-мощната хибридна версия на модела ще има по-спортни настройки, а работата на автоматизираната скоростна кутия ще може да се управлява и с планки от кормилото.
 Новата
Като цяло автомобилът е с 4 см. по-дълъг от предшественика си, като с толкоз нараства и междуосието. Височината пък е понижена с 2.5 см. Сред новостите е двуцветната багра на купето и светодиодните фарове за мъгла.

Повече детайлности за модела ще бъдат обявени по-късно през годината.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Автосалон Женева (478)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР