Новата сутрешна новинарка Полина Мечкуева бързо показа, че няма да

...
Новата сутрешна новинарка Полина Мечкуева бързо показа, че няма да
Коментари Харесай

Гаф по БТВ тази сутрин: Натали умря от срам

Новата утринна новинарка Полина Мечкуева бързо сподели, че няма да се преценява със „ старите кучета “ на дивана на утринния блок на bTV. В четвъртък тя предложи в развлекателната част на „ Тази заран “ меко казано забавен сюжет от интернет, в който е снимана торта за рожден ден на дете. Специалното лакомство трябвало да наподобява като приказна къща-гъбка, само че резултатът буди по-различни асоциации у възрастните.

Мечкуева някак доста почтено пробута фрагментите по време на утринната раздумка на екипа.

Всички стиснаха зъби, с цел да не кажат на какво им наподобява тортата.

Само устатият състезателен публицист не се сдържа и показа, че горната ѝ част наподобява смущаващо.

Така аналогията стана явна даже за Натали Трифонова.

„ Пепииии! Как може… Кой защо си мисли! “, се разпищя възмутената синоптичка, най-накрая „ стоплила “ какво е скандалното в фотографията на тортата.

Пак Мечкоева беше в основата на друга занимателна обстановка с водещите на „ Тази заран “. Тя пусна поредност занимателни клипчета със смешни котки, с каквито са цялостни обществените медии. Реакцията на сътрудниците ѝ обаче беше друга от предстоящото. Оказа се, не никой не харесва изключително котки.

„ Само на видео се веселя на котки “, отсече Мария Цънцарова. Злати Йочев пък непосредствено съобщи, че е кучкар и сподели образно, че котките правели единствено едно нещо.

„ На кучето може да се разчита също така. Няма поради, че ще почисти къщата вместо теб. Просто няма проклетия в характера, до момента в който котенцата… “, добави Цънцарова. Почти несъмнено е, че феновете котките ще засипят екипа на „ Тази заран “ с гневни известия и имейли, какъв брой не са прави водещите. Много е евентуално те да са повече и от тези за скандалната торта, която просто не е подобаваща даже за смешки в предаване, което претендира, че може да се гледа от всички.

ИЗТОЧНИК: Вихрогон.бг

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР