Новата служба на Пентагона, създадена за проследяване на съобщения за

...
Новата служба на Пентагона, създадена за проследяване на съобщения за
Коментари Харесай

Затрупаха ПЕНТАГОНА със сигнали за НЛО

Новата работа на Пентагона, основана за следене на известия за неидентифицирани летящи обекти, е получила " няколкостотин " нови известия, написа СЕГА. 

Службата за разрешаване на аномалии във всички области (AARO) бе основана през юли и дава отговор освен за следенето на неидентифицирани обекти в небето, само че и под водата или в космоса. Службата бе основана след години на отчети за неидентифицирани летящи обекти, които военните водачи са следили, само че от време на време не са желали да рапортуват заради боязън от заклеймяване.

Разузнавателните служби на Съединени американски щати обявиха, че сред 2004 година и 2021 година е имало сиганали за 144 срещи с НЛО, като 80 от тях са били снимани от голям брой датчици.

Оттогава " имаме доста повече докладвания ", сподели шефът на службата за аномалии Шон Къркпатрик. Когато бе помолен да дефинира количеството, Къркпатрик сподели " няколкостотин ". До края на годината се чака обновен отчет с съответни данни за новите отчети.

Новата работа е основана освен, с цел да изследва въпроса дали има извънземен живот, само че и заради риска за сигурността, който съставляват толкоз многото срещи с непознати летящи обекти от страна на военни обекти или военни самолети.

През май Конгресът организира първото си чуване по тематиката от повече от половин век насам, като голям брой членове показаха угриженост, че без значение дали обектите са извънземни или евентуално нова технология, летяща от Китай, Русия или различен вероятен съперник, те основават риск за сигурността.

Една от аргументите за стотиците в допълнение постъпили отчети може да е разяснителната работа, която службата е провела, с цел да дестигматизира докладването на евентуални срещи с НЛО.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР