Новата разширена бойна подготовка на украинските сили, организирана от САЩ,

...
Новата разширена бойна подготовка на украинските сили, организирана от САЩ,
Коментари Харесай

В Германия започна разширена американска програма за обучение на силите на Украйна

Новата разширена бойна подготовка на украинските сили, проведена от Съединени американски щати, стартира нощес в Германия, като задачата е батальон от към 500 бойци да бъде квалифициран да се върне на бойното поле, с цел да се бори против руснаците в границите на идващите пет до осем седмици, съобщи Асошиейтед прес, като се базира на ръководителя на Съвета на началник-щабовете на въоръжените сили на Съединени американски щати военачалник Марк Мили.

Мили, който възнамерява да посети полигона Графенвьор през днешния ден, с цел да се запознае от близко с програмата, съобщи, че обучаваните войски са напуснали Украйна преди няколко дни, осведоми Българска телеграфна агенция. В Германия се намира цялостният набор от оръжия и съоръжение, които те ще употребяват. Досега Пентагонът отхвърляше да каже по кое време тъкмо ще стартира образованието.

Обучението в по този начин наречения общовойскови пердах има за цел да усъвършенства уменията на украинските сили, тъй че те да бъдат по-добре готови да стартират атака или да противодействат на възможни съветски офанзиви. Те ще се учат по какъв начин по-добре да придвижват и координират в борба своите подразделения с размер на рота и батальон, като употребяват комбинирани артилерийски, бронирани и сухопътни сили.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР