Новата прическа на Месут Йозил определено предизвика сериозен интерес, най-вече

...
Новата прическа на Месут Йозил определено предизвика сериозен интерес, най-вече
Коментари Харесай

Месут Йозил: Загубих бас и станах рус

Новата прическа на Месут Йозил несъмнено провокира сериозен интерес, най-много в обществените мрежи. 30-годишният полузащитник от няколко дни е блондин, с руса коса.

По време на предсезонното турне в Съединени американски щати стана ясно, че някогашният немски национал най-вероятно ще остане в клуба и през идната акция. Именно по време на подготовката се е случило нещо, което е наложило промяната на визията на играча.

„ Това беше бас сред мен, Лаказет, Шкодран и Сеад Колашинац. Трябваше да целим напречната греда на вратата, а Лаказет завоюва. Ние бяхме губещите – аз, Сеад и Мустафи, а залогът беше да сменим цвета на косите си”, разкри самият Месут Йозил.


„ Затова го направих, станах рус. Сеад – зелен, а Мустафи опита нещо друго, само че в последна сметка остана доста неудовлетворен и смени още веднъж цвета на косата си. Това се случи”, добави халфът.
 Месут Йозил към този момент е блондин
„ Съотборниците ми в действителност харесват цвета, само че когато стана заран и се погледна, наподобявам доста друго. Винаги съм бил с тъмна коса, само че в този момент ми харесва. Не знам дали ще запазя цвета и за Лондон, само че към този момент е това”, приключи Йозил.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР