Наставникът на Челси Маурисио Почетино бе изключително доволен след успеха

...
Наставникът на Челси Маурисио Почетино бе изключително доволен след успеха
Коментари Харесай

Маурисио Почетино: Не знам дали това бе най-силният ни мач, но чувството е добро

Наставникът на Челси Маурисио Почетино бе извънредно удовлетворен след триумфа с 2:0, в дербито с Тотнъм. Той призна, че за първи път от началото на акцията се усеща благополучен, като повода е, че неговият тим най-сетне е осъзнал, че би трябвало да се бори с всички сили в мачовете си.

" Имам доверие в играчите, даже и в тези моменти (14 контузени). Това бе превъзходен късмет да покажем, че имаме вяра в нашата философия. Поздравления за тима, за метода, по който подходиха към мача през първото полувреме, по какъв начин се защитаваха и опитваха да постановат нашата игра. Мисля, че за пръв път през сезона се усещам благополучен, тъй като след 10 месеца, играчите най-сетне схванаха, че би трябвало да се борим до дъно. Днес направихме тъкмо това ", разяснява Почетино.

" Не знам дали това бе най-силният ни мач, само че възприятието е положително. Въпреки всички отрицателни неща, ние се справихме добре. Не е значимо единствено да се борим, само че е значимо и по какъв начин го вършим, каква е връзката сред целия тим в двете етапи на играта. Преди няколко седмици си мислех " какво се случва тук ", стандартът бе толкоз невисок. Сега е друго. Това е развой, който изисква време ", добави аржентинският експерт.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР