Наставникът на Фиорентина Винченцо Италиано бе изключително доволен от победата

...
Наставникът на Фиорентина Винченцо Италиано бе изключително доволен от победата
Коментари Харесай

Винченцо Италиано: Можехме да вкараме още няколко гола

Наставникът на Фиорентина Винченцо Италиано бе извънредно удовлетворен от успеха с 3:2 над Клуб Брюж, в първият полуфинален дуел от шампионата Лига на Конференциите. Италианецът изрази своето съжаляение само за пропуснатите благоприятни условия пред противниковата врата, които футболистите му са можели да трансфорат в още попадения.

" Нашата победа можеше да бъде по-голяма, можехме да вкараме още няколко гола и да използваме по-добре численото си предимство. Създадохме доста положения, изключително запасите, които дадоха позитивен подтик на тима. Единственото за което скърбя е, че не вкарахме повече, само че тимът е в добра форма. Ние сме напред в тази дребна борба и ще отидем там в Брюж, с цел да изиграем картите си вярно.

Сега би трябвало да бъдем доста тактически дисциплинирани. Трябва да работим добре механически и съм сигурен, че ще имаме своите шансове. Трябва да сме ефикасни в офанзива и по-внимателни в отбрана. Ще бъде значим мач, тъй като играем за край ", разгласи Винченцо Италиано.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР