Новата носителка на титлата мис София се оказа запалена почитателка

...
Новата носителка на титлата мис София се оказа запалена почитателка
Коментари Харесай

Мис София си падна по Калин Врачански

Новата носителка на купата мис София се оказа запалена почитателка на Калин Врачански. Красавицата сама признава, че си пада съществено по артиста и не пропуща негови изяви в киното или театъра, дочу HotArena .

Красивата Марина Георгиева бе определена за най-лична столична красавица на конкурс преди ден. По специалност тя е канго джъмпс инструктор, а това е втора купа за нея.

Преди две години тя взе короната на „ Мис Родопи ”, а в този момент й предстоят участия в състезанието „ Мис Вселена България ”, „ Мис Свят България ”, както и други.

Марина е ученик на театралния лицей „ Любен Гройс ” и има упоритости да се развива в региона на модата и театъра. Музиката е друга нейна пристрастеност, като тя даже се изявява с ария пред журито на състезанието.

„ Завършила съм музикално учебно заведение, а на 15 години изкарах няколко дневен курс по музика в музикалния лицей „ Бъркли ” в Бостън. ", споделя миската. Най-любимият й артист е Калин Врачански, а от международните харесва уменията на Мерил Стрийп.

Миналата година миската взима присъединяване и в реклама на кисело мляко, само че в Китай. Въпреки известността си, не си разрешава да се самозабравя.

„ Здраво съм стъпила на земята. Запалена съм по здравословното хранене и давам препоръки по интернет.
Освен това съм фитнес инструктор и в никакъв случай не бих си направила пластична интервенция, на която и да е част от тялото ”, безапелационна е Марина.

Тя завоюва в състезание с още 15 други хубавици. Председател на журито пък бе Венета Кръстева–единствената българка представяла страната ни на двата най-големи международни форума за хубост.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР