Новата линия включва 49-инчов UltraWide монитор за отлична продуктивност и

...
Новата линия включва 49-инчов UltraWide монитор за отлична продуктивност и
Коментари Харесай

LG ще представи най-новите Ultra монитори на CES

Новата линия включва 49-инчов UltraWide екран за отлична работливост и високоскоростния UltraGear за гейминг преживяване от ново потомство
По време на CES идващия месец, LG Electronics (LG) ще показа най-новите Ultra монитори, които включват както извънредно продуктивния UltraWide, по този начин и подобаващия за геймъри UltraGear.

Въз основа на репутацията си на водещ иноватор в категорията монитори UltraWide (със съответствие 21:9 и по-високо), впечатляващият, нов, 49-инчов LG UltraWide екран (модел 49WL95) е основан, с цел да увеличи продуктивността при всяка задача до момента в който последният модел LG UltraGear Gaming екран (модел 38GL950G) комбинира положителното качество на картината с бързата скорост, с цел да даде необикновено прекарване на феновете на игри.


2019 LG UltraWide Монитор
Най-новият UltraWide екран на LG, който има голям закривен екран, обезпечава необикновено качество на картината. С помощта на кинематографичната си канара, LG 49WL95 е висококачествено решение, което замества тромавата мултиекранна конфигурация. Допълнителното пространство, което обезпечава 49-инчовия екран, както и невероятното съответствие прави LG UltraWide съвършен за извършване на доста задания едновременно. С разграничителна дарба от 5120 x 1440 (еквивалентен на два 27-инчови Quad High Definition сложени един до друг) и 108 пиксела на инч (PPI) обезпечават оптимална изясненост на картината, което значи, че документите ще бъдат по-лесни за четене, а видеата и изображенията – по-лесни за редактиране.

UltraWide мониторът на LG е същински инструмент за повишение на продуктивността. Подхоящ за всевъзможен тип работа, този екран е подобаващ за хората, които работят в региона на финансите, IT, дизайна и архитектурата, където се изисква изключителна акуратност и качество. Използвайки водещата в промишлеността технология IPS на LG, най-новият UltraWide екран предлага необикновено тъкмо възпроизвеждане на цветове, покриващо 99% от цветната канара RGB. С помощта на HDR10, мониторът дава опция за проявление на HDR-активирани игри и видеа.

За да се възползвате оптимално от невероятната величина на екрана, мониторът LG UltraWide разполага с режим Picture-by-Picture, с цел да се вижда по едно и също време едно до друго наличието от няколко източника и да работи с няколко приложения. Dual Controller Software разрешава свързване на няколко устройства, които да бъдат ръководени от една единствена клавиатура и мишка, работещи безпроблемно с PBP, с цел да подобрят работния развой и да покачат успеваемостта. С USB Type-C, потребителите могат както да трансферират данни, по този начин и да зареждат няколко устройства – даже преносими компютри – по едно и също време. Красивият закривен екран потапя феновете във филмите, а изчистеният, минималистичен дизайн и тънката железна подложка придават грациозен свършек на цялостния образ.


2019 LG UltraGear гейминг екран
LG ще представия и новия си Nano IPS UltraGear екран за геймъри по време на CES, който разполага с поддръжка от NVIDIA G-SYNC и 144Hz скорост на освежаване за играене на всевъзможни игри без проблеми. Реалистичните изображения с невероятни цветове са общоприети за мониторите с резолюция 3840×1600 и 98% покритие на цветовата гама DCI-P3. UltraGear мониторът е поректиран по този начин, че геймърите да употребяват цялото съответствие 21:9, извития екран и на практика безграничния дизайн. Сферичното осветяване, предопределено за завладяваща гейминг атмосфера, предлага до шест разнообразни цветови настройки, които се излъчват от задната страна на монитора и могат да бъдат съобразени с желаието на геймърите и по едно и също време с това оказват помощ за понижаване на умората в очите.

„ LG непрестанно предлага усъвършенствани монитори на пазара, оборудвани с функционалности, които са предопределени за другите консуматори. “, съобщи Джанг Ик-хуан, началник на IT отдела в LG Home Entertainment Company. „ С необятен избор от модели, които дават приоритет на продуктивността, качеството на картината и „ потапящото преживяване “ при играене на игри, от ден на ден консуматори дефинират LG като водач в нововъведенията при мониторите. “

Посетителите на CES 2019 от 8 до 11 януари могат да посетят щанд #11100 в Конгресния център в Лас Вегас, с цел да видят от близко най-новите монитори от LG.
Спецификации : 49WL95C                                                                                                                                                                                            

38GL950G Размер  49-инчов 32:9 закривен UltraWide

38-инчов 21:9 закривен UltraWide Резолюция Dual QHD (5120 x 1440)

WQHD+ (3840 x 1600) Яркост 350 нита (Стандартно)

450 нита (Стандартно) Цветова гама sRGB 99 % (Стандартно)

DCI-P3 98 % (Стандартно) Интерфейс USB-C x 1, HDMI x 2,

DP x 1, USB3.0 (4 down)HDMI x 1, DP x 1,

USB 3.0 (1 up / 2 down) Зареждане 85 Вата (посредством USB-C)

Функции PBP (максимум 3), Сензор за околна светлина, Калибриране на цветове, Двоен контролер S/W,

OnScreen надзор S/W144Hz, NVIDIA G-SYNC,

Сферично осветяване, DAS Mode,

Стабилизатор на черния цвят, Crosshair,

Gamer Friendly GUI Звук 10W x 2Ch (с Rich Bass)

N/A (Изход за слушалки) HAS Stand Наклон (-5~15º)

Височина (110mm)

Наклон (-5~15°)

Височина (110㎜) Други Подобрен цвят
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР