Новата игра Фортнайт - деца, излизат на пътното платно, за

...
Новата игра Фортнайт - деца, излизат на пътното платно, за
Коментари Харесай

Нова опасна игра. „Фортнайт” по натоварени булеварди във Варна

Новата игра " Фортнайт " - деца, излизат на пътното платно, с цел да танцуват, се популяризира стремително. За рисковата мода към този момент оповестиха някои малките екрани.
Наши читатели са снимали танцуващи деца на разнообразни натоварени булеварди във Варна.

Едно от обичаните места на рисковите танцьори е новото трасе на бул. „ Левски ” в региона към ромската махала „ Максуда ”. Същото обаче се случва и на различен варненски бул. - „ Владислав Варненчик ”, който е още по-натоварен.

Според данни на очевидци, това е новото съвременно предизвикателство измежду подрастващите „ Фортнайт ”. Съществува такава видео игра – “Fortnight ”, което в превод от британски значи две седмици. Предизвикателството е да останеш жив и да предадеш нататък.

Някои го свързват и с танците „ Фортнайт ”. Децата танцуват с сходни придвижвания, като постоянно избират рискови сектори и трасета в града. Друго обичано място за безразсъдните хлапета е пътят към добре позната на варненци пицария в квартал " Левски ".

Коментарите в обществените мрежи не стихват. Ядосани водачи упрекват КАТ в това, че не управляват пътната конюнктура, други хвърлят виновността върху родители и общество.
По сведения на читатели, рисковата игра се играе всяка вечер в разнообразни точки на града.

Геновева Михайлова
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР