Новата година е ново начало в музиката за Играта. Домино“

...
Новата година е ново начало в музиката за Играта. Домино“
Коментари Харесай

В нова песен Играта нарежда Домино с Жанета Осипова

Новата година е ново начало в музиката за Играта. „ Домино “ е първата ария на рапъра за 2024-та година, която подрежда послания непосредствено в сърцата на феновете. По песента Играта работи дружно със своя дълготраен другар и " военен приятел " Бате Пешо, който постоянно може да направи най-завладяващия музикален микс, а текстът на „ Домино “ е в типичния за изпълнителя жанр и „ пали “ слушателите още от първо слушане.

Бъдещият шлагер е въодушевен от половинката на Играта, която е и неговата най-голяма муза. Двойката е известна като една от най-стабилните в мейнстрийма, а признанието на почитателите проличава от подкрепящите думи в онлайн пространството.

„ Марияна е моят пламък както в живота, по този начин и в музиката. Няма да е неточност в случай че кажа, че тя ме въодушевява за всяка моя ария. Новата нарекох „ Домино “, тъй като това е играта на хармоничния ред. Така сме и ние в любовта – пламък и естетика. “, споделя Играта.

Не е инцидентен и женският облик във видеоклипа към песента. Ролята е поверена на изкусителката Жанета Осипова, известна с присъединяване си в предаването „ Фермата “, където затвърди статута си на дама с темперамент и обаяние. Именно по тази причина Играта и режисьорът Радостин Събев – Шошо са безапелационни, че Осипова е верният избор за дамски персонаж във видеоклипа.

„ Обадих ѝ се импулсивно, а тя одобри поканата на мига. С нея се работи съвършено. Ролята пасна чудесно на личността ѝ. “, издава Играта и прибавя, че там, където участва красива дама, е напълно естествено да има и неповторим автомобил, който също е акцент в фрагментите.   

Освен с нова ария, Играта дава начало на годината и с нова визия. Участникът в риалити формата „ Къщата на инфлуенсърите “ сега е с 21 кг надолу, свалени само  за 5 месеца. Това е следващото доказателство за несломимия дух на изпълнителя.

„ Върнах се в залата с упоритост да реализирам резултати. COVID-19 се отрази пагубно на духа ми, направи ме асоциален, не ме интересуваше нищо. Сега обаче е време за рестарт. 2024-та е моята година “, декларира Играта и дава обещание това да е единствено отправната точка на сбъдването на фантазиите за годината и да подреди персоналното си домино повече от съвършено.

Играта и екипът на „ Домино “ изрича специфични благодарности за поддръжката на „ Доминос “

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР