Новата функция ще улесни значително съставянето на заявки към изкуствения

...
Новата функция ще улесни значително съставянето на заявки към изкуствения
Коментари Харесай

ChatGPT се научи да помни кой е потребителят и какво иска

Новата функционалност ще улесни доста съставянето на поръчки към изкуствения разсъдък

AI ботът ChatGPT ще улесни потребителите при сформиране на поръчките
(снимка: CC0 Public Domain)

Разработчикът на програмен продукт с изкуствен интелект OpenAI стартира бета тест на функционалността “Custom Instructions ”, с която потребителят може да даде на AI бота ChatGPT информация за себе си и да дефинира настройките на услугата.

Новата функционалност ще отстрани нуждата от непрекъснат увод на въпроси, задавани към чатбота, отбелязва The Verge. Вместо да изграждате дълъг въпрос към ChatGPT с целия подтекст и информация, от които се нуждаете, можете просто да добавите този подтекст и информация към вашите потребителски указания, тъй че да не се постанова да ги повтаряте всякога.
още по темата
Например, в случай че кажете на системата, че преподавате в трети клас, отговорите на въпросите ще бъдат приспособени от AI бота, като се вземе поради мечтаната възрастова група възпитаници.

Настройките на потребителските указания се подчиняват на същите правила като самия AI бот, тъй че опитите да се предизвика неговото неетично или недопустимо държание ще бъдат безполезни. ChatGPT също отстранява персонална информация, която може да се употребява за идентифициране на консуматор.

OpenAI вкарва новата функционалност като метод за улеснение на поръчките, а не като първа стъпка към повсеместен персонален помощник, основан на AI. Функцията е налична от през днешния ден на база абонамент за членове на ChatGPT Plus в редица страни по света, като се изключи Обединеното кралство и Европейски Съюз.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР