Новата екранна половинка на Виктор Николаев - Аделина Радева, скри

...
Новата екранна половинка на Виктор Николаев - Аделина Радева, скри
Коментари Харесай

Аделина Радева шашна феновете си с този тоалет СНИМКИ

Новата екранна половинка на Виктор Николаев - Аделина Радева, скри шапката на столичани. За журналистката се знае, че е  мого зиморничава, само че последният й тоалет надмина всички упования.

В последните няколко седмици температурите в София са трайно летни. Въпреки това Аделина към момента се навлича със зимни тоалети и преди дни обикаляше столицата с три ката облекла при 26 градуса, написа " Уикенд ". Журналистката, която зае мястото на Ани Цолова в " Здравей, България " излезе от постройката на Нова телевизия, облечена в шалвари, тениска и кожено яке. За похлупак на всичко тя беше омотала към шията си и пълен вълнен шал.

В ръцете си водещата носеше дамска чанта и голям букет - евентуално подарък от загадъчен обожател. Русата си коса бе вързала на кок, а очите си криеше зад тъмни очила.

Аделина измина50 метра пешком, след което си хвана такси. От возилото тв звездата слезе с навити крачоли. Явно в колата летните градуси въпреки всичко са я настигнали и се е наложило да вземе ограничения, с цел да се разхлади.

 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР