Новакът в efbet Лига Етър Велико Търново обяви, че най-скъпите

...
Новакът в efbet Лига Етър Велико Търново обяви, че най-скъпите
Коментари Харесай

Етър пусна достъпни за феновете билети за елита

Новакът в efbet Лига Етър Велико Търново разгласи, че най-скъпите билети за домакинските мачове на отбора през новия сезон ще бъдат на цена 15 лв..

Пропуските, както за предварителната продажба, по този начин и директно преди срещите, ще бъдат налични в уеб страницата на Eventim. Те ще бъдат налични за всички искащи и онлайн, с изключение на на касите преди мач.

Цените на билетите ще бъдат според от рейтинга на противниковите тимове. За мачовете против отборите от топ 6 от последното състезание - Лудогорец, ЦСКА, ФК ЦСКА 1948, Левски, Локомотив (Пловдив) и Черно море, плюс Ботев (Пловдив) ще бъдат с цена 15 лв. за общоприет билет и 8 лв. за възпитаници и пенсионери.
 Етър се похвали със мощен трансфер
Етър се похвали със мощен трансфер

Опитният ас Пламен Димов укрепи " болярите "

За мачовете против останалите тимове - Арда, Славия, Локомотив (София), Пирин, Ботев (Враца), Хебър, Берое и Крумовград цената е 10 лв. за общоприет билет и 6 лв. за възпитаници и пенсионери.

От клуба напомнят, че към момента всеки искащ може да съобщи абонаментна карта за целия сезон. Стандартна карта (за всички от 18 до 65-годишна възраст) е 150 лв., понижена карта за възпитаници и пенсионери (за всички от 7 до 18 и над 65-годишна възраст) е 80 лв., а VIP-картата, която обезпечава място в ложите на стадион " Ивайло " и обезпечено паркомясто за автомобил, е 924 лв.. Картите са годни за целия спортно-състезателен сезон 2023/2024 за всички 18 домашен срещи от шампионата плюс мачовете за Купата на България. Цените са калкулирани по този начин, че всеки собственик на абонаментна карта да може да гледа мачовете на цените на билетите от предходната година. Така общоприетата карта обезпечава достъп против 8 лв. на мач, а понижената против 5 лв..

Всеки, който си закупи абонаментна карта, има опция до края на юли да съобщи публична мачова фланелка на Етър от новия юбилеен екип с 30 % понижение на цена от 70 лева Картите могат да бъдат декларирани в офиса на клуба на стадион " Ивайло ", телефон за информация - 0888205832. Снимки за картите не са нужни.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР