Новакът Осасуна изигра нов силен мач на свой терен и

...
Новакът Осасуна изигра нов силен мач на свой терен и
Коментари Харесай

Осасуна продължава да e непревземаема крепост

Новакът Осасуна изигра нов мощен мач на собствен терен и реализира победа с 4:2 над Алавес в дуел от 12-ия кръг на Примера дивисион. Така отборът от “Памплона” продължава да няма загуба на “Ел Садар” след шест изиграни срещи там - три триумфа и три ремита. На този стадион тимът към този момент не преклони глава пред противници като Барселона, Бетис, Виляреал и Валенсия.

FAMILIA

EQUIPO

HISTORIA #OsasunaAlavés pic.twitter.com/EquLk2PvDy
— C. A. OSASUNA (@CAOsasuna) November 3, 2019
Играчите на Осасуна освен че осъществиха четири попадения, само че удариха и две греди, а също така и водеха от самото начало. Срещата ще се запомни и с обстоятелството, че съдията отсъди цели три дузпи.

Рубен Гарсия (20’) и Есекиел Авила (26’) осигуриха добра преднина на домакините, само че секунди след второто попадение Виктор Лагуардия (27’) понижи.

Първото полувреме беше удължено повече от предстоящото поради противоречива обстановка за дузпа в интерес на Осасуна. В последна сметка, след намесата на ВАР, реферът уточни бялата точка и Роберто Торес (45+6’) беше прецизен за 3:1.

В 51-вата Лукас Перес отново понижи изоставането на Алавес след тъкмо изпълнен углавен удар. Само четири минути по-късно обаче отново беше отсъдена дузпа, от която Хуан Вийяр направи 4:2.

Алавес пък продължава да страда отвън своя стадион. Поражението през днешния ден беше пето следващо за тима при посещение в Ла Лига.

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

КЛАСИРАНЕ Примера дивисион 12 кръг, неделя 3 ноември  Осасуна 4:2краен резулат  Алавес
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР