Новак Джокович се завърна днес в Австралия, почти година след

...
Новак Джокович се завърна днес в Австралия, почти година след
Коментари Харесай

Крейг Тайли: Приветстваме Джокович обратно в Австралия

Новак Джокович се завърна през днешния ден в Австралия, съвсем година след депортирането му от страната. Тригодишната възбрана на сърбина за приемане на виза за Австралия бе отстранена през ноември, откакто той бе депортиран през януари на последното издание на шампионата от Големия шлем. Тогава визата на Ноле бе анулирана поради неналичието на имунизация против ковид. Впоследствие Австралия смъкна условието си за чужденци да покажат доказателство за имунизация против вируса.

Шефът на Тенис Австралия Крейг Тайли показа, че се надява локалните почитатели да посрещнат топло Джокович при завръщането му в страната.

" Приветстваме го назад в Австралия. Мисля, че тъкмо в този момент той каца в Аделаида и считам, че още веднъж ще бъде главният любимец за купата. Имам голяма убеденост у австралийското общество. Уверен съм, че те ще реагират по метода, по който чакаме да реагират ", съобщи Тайли пред публицисти.

Джокович ще гони рекордна 10-а купа в Мелбърн и при успех ще изравни водача по трофеи от Шлема Рафаел Надал, който е с 22 оценки. Australian open ще се организира сред 16-29 януари 2023 година





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР