Нова водна стена, осветление и градско обзавеждане са поставени на

...
Нова водна стена, осветление и градско обзавеждане са поставени на
Коментари Харесай

Нова водна стена и пейки на софийския площад „Гарибалди“

Нова водна стена, осветяване и градско обзавеждане са сложени на площад „ Гарибалди “, който е част от строителните работи по обновяването на централната зона 2 на София. Започна премахването на строителните огради в сектора, с цел да се облекчи прекосяването на пешеходците на площада. Само преди няколко дни там (по улиците „ Иван Денкооглу “ и „ Княз Александър “) беше отворено придвижването и за коли. Това разреши на строителите да стартират дейна работа по кръстовището на ул. „ Солунска “ и площад „ Славейков “.

Големите пейки от лят камък с дървени седалки и кошчетата за боклуци на пл. „ Гарибалди “ са доставени от един от водещите международни производители на градско обзавеждане, компания, която има повече от 500 патента. Водната стена е облечена с гладък гранит, чешмичката – също. На площада е сложено съвременно видео наблюдаване, а осветлението е в духа на Стара София и е обвързвано с цялостната възобновяване на осветлението в централната градска част. Предстоят довършителни действия по озеленяването.

В момента строителят работи предпочитано по кръстовищата на „ Дякон Игнатий “, „ Шишман “ и „ Любен Каравелов “.

Напомняме, че срокът за обновяването на зона 2 е 300 дни, а строителят получи все още общо 86 дни отплата поради неприятни метеорологични условия.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР