Нова телевизия отново ще изненада зрителите с нов български сериал

...
Нова телевизия отново ще изненада зрителите с нов български сериал
Коментари Харесай

Тръгва нов сериал от създателите на Откраднат живот

Нова телевизия още веднъж ще изненада феновете с нов български сериал напролет. Авторската продукция " Лъжите в нас " ще добави разнообразната истинска стратегия на медията, затвърждавайки дългогодишния й ангажимент да поддържа развиването на филмопроизводството в България.

Контрастната и трагична история на една фамилия, живееща сред тъмната и светлата страна на живота, ще завладее ефира през идния ефирен сезон. " Лъжите в нас " е сериал, който се отличава с висок продукционен стандарт, ярки облици и сюжетни обрати. Той ще засегне тематиките за фамилните полезности, житейските тествания, грешките и тайните, цената на триумфа, споделената и несподелена обич и следствията от съдбоносните решения.
свързани новини24613на 09.10.2021
Актьорът Емил Марков влиза в ролята на богат и контролиращ предприемач в областта на дърводобива (Константин Шейтанов), подготвен на всичко, с цел да опази империята, която е построил. В навечерието на сватбата на щерка си Рая (Радина Думанян) с проспериращия в компанията Сава (Орлин Павлов), естествено злополучие, в резултат на противозаконна сеч, ще означи началото на голям брой катаклизми и в неговото семейство.

Любими български артисти ще вдъхнат живот на харизматичните персони от фамилия Шейтанови и най-близкото им обграждане – Диана Димитрова, Владимир Пенев, Ирен Кривошиева, Васил Бинев, Йоана Буковска-Давидова, Мария Сотирова, Милена Аврамова, Дарин Ангелов, Свежен Младенов, Калоян Минев, Асен Кобиларов и други.

Многопластовият сюжет на сериала ще направи паралел сред минало и настояще. Зрителите ще станат очевидци на събития години преди прехода, които бележат и началото на империята на Шейтанов. На повърхността ще изплуват тъмни секрети, неистини и заплетени схеми. Голяма покруса ще остави следи в фамилните връзки, с които героите ще се опитат да се преборят и да доближат до истината.

Зад продукцията стои опитният екип на Dream Team Group, прочут с потвърдения си професионализъм и работа по хитовите сериали " Откраднат живот " и " Дяволското гърло ". Новата поредност " Лъжите в нас " е по концепция на Христина Апостолова. Режисьор и изобретателен продуцент е Павел Г. Веснаков, основни сценаристи са Елена Ермова и Дилян Павлов, основни оператори – Иван Вацов и Орлин Руевски, продуцент - Евтим Милошев.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР