Нова тежка присъда за мадама на Григор Димитров.Любовните истории на

...
Нова тежка присъда за мадама на Григор Димитров.Любовните истории на
Коментари Харесай

Майката на Гришо избухна!Тежка присъда

Нова тежка присъда за кокона на Григор Димитров.

Любовните истории на Григор Димитров не се нравят изключително на майка му Мария. Настоящата му връзка пък е минимум харесвана от нея.
-->
Мария била твърдо срещу женитба сред сина й и румънската му възлюбена Мадалина Геня, защото въобще не вярвала на хубавицата, че го обича, а съзирала в връзките им жадност за пари.

Не е загадка, че влашката красавица има много скандално минало, тъй като е предходна през много кревати на звезди от Холивуд, най-известната измежду които е Леонардо ди Каприо.

Според слуховете, запитана от непознати кореспонденти за обичаната на Гришо, майка му споделила „ О, не, не желае да слушам за нея “. Дори се приказва, че я е нарекла с обидна дума, която се твърди, че била „ развратница “ и я е споделила на български език.

На всичкото от горната страна Мадалина е по-голяма от Григор, въпреки и единствено с 3 години. Още една причина, заради която Мария смятала, че не е подобаваща за брак с нейния наследник.

До момента майката на тенисист номер едно на България скапе съвсем всичките му съществени връзки. Тя е доста взискателна и явно счита, че синът й заслужава най-великата жена на света.

Единствената, която Мария до момента е одобрила, е Лолита Османова. Григор имаше доста съществени взаимоотношения с нея, само че в последна сметка двамата се разделиха безславно, написа Уикенд.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР