Нова роля на съпредседателя на Демократична България Христо Иванов отреди

...
Нова роля на съпредседателя на Демократична България Христо Иванов отреди
Коментари Харесай

Нова роля за Христо Иванов. Само той може да направи нещо важно

Нова роля на съпредседателя на Демократична България Христо Иванов отреди социологът Първан Симеонов.

Само Христо Иванов може да каже „ хора, няма по какъв начин да мине без ГЕРБ и Движение за права и свободи “. Никой никого не може да изчегърта и Христо Иванов доста тъкмо и ясно поради многото рецесии сподели, че всевъзможни аритметики са вероятни, съобщи Симеонов пред bTV. Така той разяснява апела на съпредседателя на „ Демократична България “ Политическа партия и ГЕРБ да намерят някакво партньорство.
-->
Според Симеонов, в случай че някои от прогресивните либерали завие към ГЕРБ, то електоратът на Демократична България, ще отиде в „ Продължаваме промяната “. Демократична България има късмет да се трансформира в кръстопът на българския политически терен, добави Първан Симеонов. „ Не е смешка, сериозна е поръчката на Христо Иванов, само че най-вероятно няма да се случи. Иванов се пробва да играе отговорно “, добави Първан Симеонов.

Ако Демократична България стартира да гори, то най-малко да се договорят за правосъдната промяна, само че тя зависи от Движение за права и свободи. Въпросът е дали президентът Румен Радев ще даде третия мандат на Демократична България или не, разяснява социологът. Той е на мнение, че доста са незнайните за третия мандат за сформиране на държавно управление, само че всичко било планувано от дълго време – Христо Иванов можел да се окаже кръстопът сред Запада и Изтока. „ Може би ще им трябват още едни избори, с цел да видят, че никой никого не може да изчегърта “, акцентира Първан Симеонов.

От своя страна политологът Петър Чолаков добави, че Христо Иванов се пошегувал за партньорство сред Политическа партия и ГЕРБ. След като Политическа партия арестували водача на ГЕРБ, мъчно можело двете партии да намерят партньорство. Политическа партия ще си отрежат главата, в случай че протегнат ръка към ГЕРБ, сподели Чолаков и добави, че в един закачлив звук минава диалога за третия мандат за сформиране на държавно управление. Според него и Политическа партия, и ГЕРБ подходили съществено на обстановката да сформират държавно управление, а не да отбият номера. Вариантите за третият мандат са два – или се връчва на Българска социалистическа партия, или на Демократична България, за „ Български напредък “ няма вид. Най-вероятно третият мандат ще бъде връчен на Българска социалистическа партия, сподели още Петър Чолаков.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР