Нова протеза за ръка има Иво Карамански-младши.25-годишният младеж вече има

...
Нова протеза за ръка има Иво Карамански-младши.25-годишният младеж вече има
Коментари Харесай

Поставиха нова ръка на сина на Иво Карамански, справя се геройски

Нова протеза за ръка има Иво Карамански-младши.

25-годишният юноша към този момент има нова направена бионична ръка, с която ще може да прави всичко. Протезата е направена в чужбина особено за сина на починалия мафиотски необут, чието име носи. Младият Иво се похвали с новата си протеза, като още веднъж се пошегува със себе си и случая, който претърпя.

„Киборг, второ ниво“, написа Карамански и показа малко видео с изкуствения крак.

Преди по-малко от година Иво Карамански претърпя случай. Синът на Нели Атанасова и Сано, който, въпреки че е негов втори татко, го приема като собствен, катастрофира. При тежката злополука на автомагистрала наоколо до град Утрехт Иво губи лявата си ръка. Карамански-младши губи ръководство, откакто заспива зад кормилото.

След първичната рехабилитация Иво употребява елементарна протеза, с която не може да прави съвсем нищо.

„За благополучие, технологиите доста са напреднали. От няколко години се оферират бионични ръце, които могат да бъдат командвани посредством импулсите на мускулите. Някои хора могат да си върнат функционалността на крайника до 80-90%“, сподели наскоро Сано, който заключи, че е най-важно Иво да бъде жив и здрав, а всичко останало ще бъде наред.

Детето на Нели Атанасова от връзката й с Кръстника се оправя героичен след нещастието, което го сполетя. Макар да загуби ръката си, Иво съумява да живее обикновено и продължи да се занимава с обичаните си действия.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР