Нова полемика между ГЕРБ и ПП-ДБ за съставянето на кабинет.Ако

...
Нова полемика между ГЕРБ и ПП-ДБ за съставянето на кабинет.Ако
Коментари Харесай

Нов сблъсък! Кабинет или избори

Нова дискусия сред ГЕРБ и ПП-ДБ за съставянето на кабинет.

" Ако махнем целия спектакъл, който се случва сега, ние сме в първия мандат на ГЕРБ. Пред тях има три избора и те са доста ясни ". Това съобщи съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков в коридорите на Народното събрание.
-->
Първият вид е да създадат държавно управление - на малцинството, на личностите, на специалистите, програмно. Отиват при Движение за права и свободи и желаят поддръжка от хора като Делян Пеевски.

Избор две, споделят не можем да създадем държавно управление и отиваме на избори. Губим три месеца историческо време, губим европейски средства, губим цялата опция България да прогресира, рискуваме да станем второстепенна страна в Европейски Съюз.

Третия избор е доста елементарен - поддържат държавно управление с втория мандат, уточни Петков.

Десислава Атанасова също даде своя коментар.

Според нея първият вид на ПП-ДБ е да поддържат програмата на ГЕРБ " България след рецесиите: План за възобновяване " с първия мандат за сформиране на държавно управление. Вторият са изборите.

Те нямат алтернатива да си избират каквото и да е. " Възраждане " им отхвърлиха, Има Такъв Народ им отхвърли, Движение за права и свободи им отхвърли. Българска социалистическа партия към момента сякаш не са споделили изрично дали биха подкрепили мандат на " Продължаваме промяната ", акцентира Атанасова.Тя напомни, че през вчерашния ден Движение за права и свободи оповестиха, че повече няма да водят диалози с тях, тъй като са ги пренебрегнали.

„ От нас не желаят присъединяване на споделена отговорност, желаят единствено да ги направляваме законодателно. Вторият им вид е избори. Кой има повече разновидности? “, попита риторично тя.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР