Нова емоционална реакция от Слави Трифонов за сагата с главния

...
Нова емоционална реакция от Слави Трифонов за сагата с главния
Коментари Харесай

Слави изригна! Кой командва България

Нова прочувствена реакция от Слави Трифонов за сагата с основния прокурор. 

Лидерът на " ИТН "  отправи във Facebook нови обвинявания към Политическа партия и Демократична България и тегните водачи. Повод за това е решението Борислав Сарафов да замести отстранения основен прокурор Иван Гешев.
-->
Той не пести ироницята си и декларира в прав текст, че водачите на упоменатите партии би трябвало да изоставен постовете си и да се занимават с друго, а не с политика. Според Трифонов, те са били употребявани по трагикомичен метод от Бойко Борисов. Ето какво написа Трифонов:

" И каква стана тя?!Сега Сарафов е основен прокурор.И какво се промени?Вие от Продължаваме промяната и Демократична България сте огромни лавандули.Бяхте употребявани, с цел да изперете Бойко Борисов и да премахнете главната опасност против него.Вярно, в този момент имате власт, само че Бойко Борисов може да ви я вземе, когато си изиска.

И в този момент той ще ви изнудва, ще ви заплашва и ще ви смъкна, когато самичък си реши.Тоест, той ви използва, както си пожела!И вие в неговите очи доказахте, че сте безспорни дилетанти.Щеше да ми е доста занимателно, в случай че не беше тъжно.Я ми кажете кой в този момент направи услуга на мафията?Вие, бе, да - вие!Трябва да работите нещо друго.

А Христо Иванов се оказа Снежанка в ръцете на „ Осемте джуджета “.  Това несъмнено е филм за възрастни. "
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР