Нов залп срещу президента Румен Радев даде соцлидерът Корнелия Нинова,

...
Нов залп срещу президента Румен Радев даде соцлидерът Корнелия Нинова,
Коментари Харесай

Калоян Метовиев с интрига срещу Радев. С кого го забърка?

Нов залп против президента Румен Радев даде соцлидерът Корнелия Нинова, употребявайки този път дясната си ръка Калоян Методиев, някогашен консултант на президента. За да отбрани държавното управление, в което Нинова е вицепремиер, Методиев забърка Радев в конспирация с ГЕРБ и Движение за права и свободи.

Категорично и ГЕРБ, и Движение за права и свободи работят в синхрон с Радев, разгласи Методиев в изявление за бТВ. И даде за образец визитите на Радев в страната. За последните два месеца Радев върви единствено и е посрещан с самун и сол от кметове на ГЕРБ – четири пъти в Пловдив, в Ловеч, във Велико Търново. Носят го на ръце кметове, които преди не го посрещаха. Не стопираха да клатят държавното управление, възмути се Методиев, който даде изявление за „ Лице в лице “ по бТВ.

Методиев разяснява изгонването на съветските дипломати и съобщи, че не може министър председателят еднолично да се взема такива решения.

„ Не сме султанат. Трябва разговор и консенус. Към днешна дата с възможен излъчен министър председател Кирил Петков от „ Продължаваме промяната “ предвид на събитията от нощес (б.р. изгонването на 70 съветски дипломати) няма по какъв начин да се продължат диалозите “, отбрани политологът позицията на Българска социалистическа партия от през днешния ден.

Методиев дефинира " Възраждане " като " дъщерна компания на ГЕРБ ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР