Нов ултиматум“ бил отправил Просто Киро: ако бъдат приети хартиените

...
Нов ултиматум“ бил отправил Просто Киро: ако бъдат приети хартиените
Коментари Харесай

Цеков унижи Промяната: Кой ви пита, освен болното ви съзнание, дали ще съставяте правителство?!

Нов „ ултиматум “ бил отправил Просто Киро: в случай че бъдат признати хартиените бюлетини, те нямало да предложат държавно управление на малцинството. Прекрасно! Със същия триумф можете да откажете да посочите и първенец на Световното по футбол. Това написа в профила си в обществените мрежи специалистът по Конституционно право Борислав Цеков.

Постът му продължава по този начин:

„ Кой ви пита, с изключение на болното ви схващане и оредялата ви партийна клиентела, дали ще съставяте държавно управление?!

Нямате никаква политическа легитимност да вършиме държавно управление на малцинството – гласоподавателите ви гласоподаваха избор на съмнение. Те не го пускат в селото, той за къщата на кмета пита. Единствено победилата партия има политическата легитимност и мандат от гласоподавателите да предложи държавно управление на малцинството. Защото са победили в изборите и имат най-високо публично доверие.

Това са обстоятелствата, без значение дали се харесват някому или не се харесват. Факти. Никой сериозен човек не би трябвало да чака в такава трагична спешна конюнктура държавно управление на малцинството да се сформира от партия, която е изгубила изборите. Такава флагрантна замяна на вота на гласоподавателите би била пагубна за страната. “
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР