Нов треньор ще подсили екипа на Локомотив Пловдив от днес.

...
Нов треньор ще подсили екипа на Локомотив Пловдив от днес.
Коментари Харесай

Кадър на Левски, минал през ЦСКА 1948, пристига в Локо Пд

Нов треньор ще укрепи екипа на Локомотив Пловдив от през днешния ден. Към лагера на отбора в Боровец ще се причисли Красимир Петров, който се е уговорил със спортния шеф Георги Иванов за изискванията, при които ще работи на „ Лаута “. Младият експерт е кадър на Левски, само че през предишния сезон получи късмет да води и тим в елита. В тандем с легендата Красимир Балъков той бе отпред на ЦСКА 1948.

Петров си потегли със скандал от „ Герена “ и бе първият, който се разпалва против шефа на ДЮШ Йончо Арсов. Заедно с него от „ Георги Аспарухов “ си отпътуваха и някои от най-перспективните млади играчи. Няма да е изненада, в случай че той притегли такива и в Пловдив, където Христо Крушарски от години приканва да се залага на повече родни гении.

Новият ментор ще размени в треньорския щаб Йордан Юруков, който избра да застане отпред на Чавдар Етрополе за новия сезон. Другите помощници на Александър Тунчев сега са Георги Илиев и Стоян Колев, който работи с вратарите. Ванчо Траянов пък бе върнат като скаут в края на предишния сезон.

Още вести може да намерите в днешното издание на "Мач Телеграф "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР