Нов стопанин - нови правила. В общи линии това обобщава

...
Нов стопанин - нови правила. В общи линии това обобщава
Коментари Харесай

Принц Хари и Меган Маркъл стават все по-неудобни

Нов собственик - нови правила. В общи линии това обобщава обстановката в английския кралски двор сега. Чарлз към момента привиква с ролята си на крал и занапред ще постанова нови правила, а по-второстепенните членове на фамилията ще би трябвало да се съобразят.
 Снимка 587453
Такива са принц Хари и Меган Маркъл, въпреки че с дейностите си, откогато напуснаха Англия да демонстрират, че не им пука прекалено много за строго избраните порядкина монархията.

Това обаче може да се промени, тъй като и двамата са заявявали желанието си децата им Арчи и Лилибет да получат купите " принц " и " принцеса ", напомнят ни Vanity Fair. А дали това ще стане зависи точно от крал Чарлз.
 Снимка 586515
 

За задачата те би трябвало да се държат " обичайно " и да не дискредитират монархията, както направиха с изявлението си за Опра Уинфри. И както се чака да създадат с документалната си поредност за Netflix - план, който по този начин и не е ясно дали ще види ефир или не.
 Снимка 575414
 

Ненаименованата поредност на Хари и Меган е едно от най-чаканите заглавия в стрийминг платформата до края на годината. От Netflix обаче мълчат дали тя ще бъде излучена или не, изключително на фона на " скандално " признатия иден сезон на The Crown.

" Хари и Меган са изцяло наясно, че в случай че кажат или създадат нещо, което е във щета на фамилията на Хари, рискуват да бъдат изцяло отхвърлени ", споделя източник на Page Six. " Хари знае, че татко му може да бъде и хладнокръвен, в случай че се наложи. Чарлз няма да търпи репутацията на Короната да бъде накърнявана от член на фамилията. "
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР