Зад кулисите на фолка гърми страшен скандал между двама от

...
Зад кулисите на фолка гърми страшен скандал между двама от
Коментари Харесай

Задава се война в поп-фолка: Валят страшни заплахи между Галена и Галин! Пострада племенницата на певицата

Зад кулисите на фолка гърми заплашителен скандал сред двама от топ изпълнителите от жанра. Галена и Галин са се скарали грубо и валят страховити закани и закани. Ситуацията толкоз ескалирала, че певецът-продуцент разкарал от каталога си племенницата на Галена, която продуцираше повече от година.
Ситуацията към този момент е добре на позната на всички от сектора, само че всеки си мълчи и чака развръзката на обстановката. А Галена не е на себе си от случилото се и поради Галин се наложи на осуети проектите си за своя рожден ден, който беше на 21 май.
Проблемите сред топ звездите стартират от появяването на песента „ Мой копнеж “ на две от певиците на Галин. Музиката на парчето е албанска и се оказва, че и Галена е купила същата ария, даже е снимала клип и е трябвало да излезе в новия й албум по случай нейния рожден ден и 20 години на сцената. Тя е направила цялостен албум с нови песни и клипове, чиято премиера ще се забави, тъй като въпросното парче би трябвало да бъде отстранено.
Източници издават, че Галена е купила песента преди година и даже тогава я е пуснала на Галин. Година по-късно той също купува песента и я прави на неговите девойки Мирела и Симона. Когато я чува, Галена подивява и желае пояснение от Галин, откакто е бил наясно, че тя към този момент е направила този шлагер. Говори се, че сред тях е избухнал заплашителен скандал и даже е имало закани за пердах, мутри и така нататък
А по какъв начин може една и съща ария да бъде купена от двама реализатори?! Тук виновността е на продуцентите, които лакомо са поискали пари и от двамата. Пак наши източници издават, че Галена е платила част от сумата и няма подписан контракт. Така тя остава в неуместна обстановка и законът е на страната на Галин, който си е изпипал нещата и има всички нужни документи.
От цялата неприятна обстановка страдат почитателите на Галена, които чакаха с огромно неспокойствие новия й албум точно на 21 май. Певицата не смее да даде краен период за появяването на албума, който ще бъде на флашка. Надява се това да се случи допустимо най-скоро, само че сигурно Галин към този момент е в черния й лист. А най-опарена остана нейната племенница Доника, която е към този момент и без продуцент.
За късата си музикална кариера тя смени трима продуценти и поради вуйна си продължава да се пъне и да страда. Първо се махна от македонския хитмейкър Оцко откакто той се скара с Галена и тя отиде при музикалната компания на Меди. Там също се скараха грубо на персонална основа и въпреки Галена да си е близка с Меди, не отбрани племенницата си, а вместо това ходатайства да отиде при Галин. Но след абсурда от последните дни Доника към този момент не е част от Алфа мюзик и ориста й като реализатор е под въпрос, написа Шоу Блиц.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР