Нов роман от Захари Карабашлиев излиза под знака на Сиела,

...
Нов роман от Захари Карабашлиев излиза под знака на Сиела,
Коментари Харесай

Какво става в новия роман на Захари Карабашлиев

Нов разказ от Захари Карабашлиев излиза под знака на „ Сиела ”, където той е основен редактор. Томчето ще бъде по книжарниците на 8 февруари в два разновидността - с твърди и с меки корици , оповестиха от издателството.  „ Опашката ” -  за разлика от предходните му два романа „ 18% сиво ” и „ Хавра ”, е с приказен детайл и с характерности на дистопия, съчетавайки политическа ирония, неуместен сюжет и сантиментална конспирация, трансформирайки се несъмнено в най-различната и най-смела творба на Карабашлиев.

Любовта сред Невена и Павел е непоклатима и когато той ѝ предлага да свържат живота си вечно, наподобява, че най-хубавите им дни предстоят. Същата нощ обаче той открива, че до момента в който годеницата му е била в командировка, необяснимо как ѝ е пораснала опашка. Съвсем същинска опашка, за която обичаната му отхвърля да приказва. Междувременно Павел получава и ненадейно предложение – да се включи като претендент в идните президентски избори. Изкушен да одобри и да поведе страната към нов ред, Павел би трябвало да направи съдбовни избори. А всяко решение носи своето следствие. Това е разказ, който ще ви накара да се замислите, тъй като пътят към покварата най-често е посипан с положителни планове. 

Припомняме, че " Хавра " стана разказ на годината през 2018-та, като историята на основния воин Никола Марков е сред трилъра и романтиката, сред сегашното и предишното, сред съспенса и лириката. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР