Нов престижен наряд за българското футболно съдийство получиха двама пловдивски

...
Нов престижен наряд за българското футболно съдийство получиха двама пловдивски
Коментари Харесай

Кабаков и Маргаритов със супер наряд в Европа

Нов влиятелен наряд за българското футболно съдийство получиха двама пловдивски рефери. След като се оправиха чудесно с мача от 6-ия кръг на Шампионската лига сред Валенсия и Манчестър Юнайтед в средата на декември, Георги Кабаков и Мартин Маргаритов в компанията на Диян Вълков, се снабдиха с ново доста авторитетно предопределение. Тримата наши топрефери са избрани да управляват 1/16 финала от елиминациите в лига Европа сред белгийския „ Брюж “ и австрийския „ Ред Бул Залцбург “. Мачът е на 14 февруари от 22 часа на стадион „ Ян Брейдел “ в Брюж, а българските рефери летят за Белгия на следващия ден.

За Георги Кабаков, Мартин Маргаритов и Диян Вълков това ще бъде дебют в 1/16 заключителен мач от европейските клубни шампионати. Досега в новата история на родното съдийство български рефери не са свирили в среща от толкоз висока фаза на евротурнирите. За последно тази чест имаше административният шеф на Локомотив Пловдив Атанас Узунов.

Маргаритов, който стана баща при започване на декември, бе избран за най-хубав тъч рефер у нас за 2018 година Кабаков бе подценен в интерес на Николай Йорданов.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР