Нов празник на рециклирането ще има във Варна отново през

...
Нов празник на рециклирането ще има във Варна отново през
Коментари Харесай

Организират нов празник на рециклирането във Варна през април 2019 г.

Нов празник на преработването ще има във Варна още веднъж през април 2019 година. Това сподели в изявление за Радио „ Фокус “ – Варна Владислав Николов от организацията „ Аз имам вяра и оказвам помощ “, която съумя да събере над 69 тона пластмасови капачки за преработване с благотворителна цел.

Според него скоро ще стане ясна и точната дата. Част от парите от акцията този път най-вероятно ще бъдат дарени и на Детското хирургично поделение в МБАЛ „ Св. Анна “. Владислав Николов добави, че до дни би трябвало да бъде дарен японски кувьоз на АГ болничното заведение. Той ще е безусловно същият като апарата, който към този момент беше дарен на Родилното поделение в Окръжна болница. Цената му е малко над 8000 лв.. Това е следващо подаяние, направено от страна на Сдружението „ Аз имам вяра и оказвам помощ “.

По думите на Владислав Николов доста представители от други градове са поискали да започват акции за събиране на капачки в своите общини. Първият Празник на преработването във Варна се организира на 29 септември пред Катедралния храм „ Св. Успение Богородично “. Благодарение на поддръжката на хиляди фамилии с деца, институции и организация, бяха събрани над 21 тона капачки.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР